Aantrekkelijke kortingen in voor- en naseizoen

In het voor- en naseizoen (van 1 januari tot 30 juni en van 25 augustus tot 31 december 2018)  gelden aantrekkelijke kortingen van 10%, 15% en 20% als respectievelijk 7, 14 of 21 vakantiedagen worden geboekt.

Voor 55-plussers geldt
een korting van 15%

Voor 55-plussers geldt een korting van 15% als minimaal 7 dagen worden gereserveerd. De ‘55+-korting’ is van toepassing op reserveringen, waarbij een van de gasten 55 jaar of ouder is op het moment dat de geboekte vakantie ingaat.

Chateau Cazaleres

Heeft u nog geen schoolgaande kinderen en wilt u op een rustiger moment de vele bezienswaardigheden in de omgeving bezoeken, dan zijn bijvoorbeeld de maanden mei en september bij uitstek de gelegenheid om naar Chateau Cazaleres te gaan.

Groepen en Familiefeesten

Vakantiepark Château Cazalères is in het voor- en naseizoen geschikt voor groepen en families. Naar uw wens worden meerdere vakantiehuizen gereserveerd. In het Château kunt u zich laten verwennen: van ontbijtbuffet tot sfeervolle diners. Wilt u alleen logies? Ook dat is mogelijk.

Door de ligging en de faciliteiten is het park zeer geschikt voor wielrenners (fietsroutes met etappes uit de Tour de France), waterpoloërs, triathlon atleten (25-meter bad), wandelaars, mountainbikers, maar ook voor amateurkunstschilders en wijnliefhebbers. Voor familiefeesten bent u aan het juiste adres.