Résidence Château Cazalères

Het mooiste bungalowpark in Frankrijk

Vakantiepark Château Cazalères is in alle opzichten een kindvriendelijk park.

Voor elke (kinder)leeftijd zijn er aantrekkelijke activiteiten. De speeltuintjes bij het Château, de minigolf en het kinderbad zijn geliefd bij onze kleine gasten. Voor grotere kinderen (tot 99 jaar…) geven de tafeltennistafels, de tennisbanen, de jeu-de-boules banen en de grote zwembaden veel plezier en sportiviteit.

Door de overzichtelijke indeling van het park, met het Château en de zwembaden als centrale plek van samenkomst, zijn jong en oud er snel vertrouwd. Jonge kinderen vinden snel zelfstandig hun weg over het park, naar het zwembad of naar een nieuw vriendje of vriendinnetje.Zoals gebruikelijk en wettelijk voorgeschreven zijn alle zwembaden op Vakantiepark Château Cazalères omheind met hekwerken met kindveilige sluitingen. Het royale kinderbad is daarnaast ook nog specifiek afgegrensd van de andere twee baden. Zo kunnen uw jonge kinderen heerlijk spelevaren.

In het hoogseizoen, als alle huizen vrijwel altijd bezet zijn, bruist het park van activiteiten, die zich vooral concentreren bij de zwembaden, rond het Château en op het Hoefijzer, het grote centrale grasveld. Het animatieteam verzorgt activiteiten voor jongere en oudere kinderen. De chefkok en zijn staf verwennen u graag in het restaurant, op het terras en bij de poolbar.

Het Restaurant op het park

Voor iedereen een heerlijk maaltijd

In het restaurant van vakantiepark Chateau Cazaleres kun je ’s avonds heerlijk eten. U kunt in het restaurant a la carte eten , maar ook kiezen voor een dagmenu. Het restaurant heeft ook een buiten terras met uitzicht op het zwembad . Iedere dinsdag is familiedag, woensdag een BBQ, en als klap op de vuurpijl op vrijdag een vertrekmenu met als afsluiting een schitterende show die zich afspeelt in het zwembad.receptie2

Beneden bij het zwembad kunt u terecht voor patat, frikandellen, kroketten, ijs en diverse andere snacks. Op het terras naast het zwembad is het heerlijk vertoeven onder het genot van een koel drankje en een ijsje.Tevens kunt u hier iedere ochtend uw verse croissantjes en broodjes halen.

Poolbar op het park

Elke maandagavond staat er in het seizoen op de parkeerplaats een pizza bus. Vanuit deze pizza bus worden de heerlijkste pizza’s vers bereidt en deze kun je heerlijk opeten in je eigen villa. Ze hebben allerlei pizza’s, voor iedereen wat wils.klaar is maar dan heb je ook wat.

Vooral in het hoogseizoen is het aan te raden zodra deze bus om 17.00 uur zijn luiken opendoet pizza’s te bestellen. Er wordt een tijd afgesproken wanneer de pizza’s kunnen worden opgehaald. Neem wel een eigen bord mee vanuit het huisje. Daarop zullen uw pizza’s worden geserveerd.

Heerlijke pizza’s bestellen

Voor verdere informatie kunt u zich altijd wenden tot de receptie van het park. Bent u onderweg naar het park, wilt u alvast een tafel reserveren kan dit via reception@cazaleres.nl